Мебели по поръчка или масово производство? Какво да изберете?

   Може би щом сте на нашата страница, вече сте направили своя избор. Нека Ви помогнем още малко, като Ви представим предимствата от индивидуално изработената за Вас мебел!
   Когато обзавеждаме жилището си, офиса или търговско помещение, ние се опитваме да направим един „Мини свят“, който да съответства на нашата вътрешна природа, за да можем да се чувстваме уютно и спокойно в тях.

Мебели по поръчка или масовото производство

    За целта е важно добре да се изберат формите и цветове в зависимост от това дали помещението е за релакс и отмора, забавление, творчество или интензивна физическа дейност. Всичко това подчертава Вашата индивидуалност и е визитка към Вашите гости или клиенти. Дали това може да го постигнете с универсалните мебели?   
   Нека сега поговорим за практичната страна на въпроса. Когато избирате да си направите мебели по поръчка, те напълно могат да съответстват на размерите и формата на помещението. Да изберете материала, цветовете, разпределението, функциалността и различни модерни механизми към тях.   

   Масовото производство може да Ви привлече с по-ниска цена, но за сметка на качеството на изработка и вложения материал. Разпределението и функционалността рядко ще отговарят на Вашите нужди, особено при една кухня, например, или голям гардероб.
   Тези мебели могат да Ви предложат „последният писък на модата“, но една мебел трябва да е актуална дори и след няколко години. Хубаво е да се съчетават новите тенденции с класически форми и цветове, които винаги ще са на мода.
   Ако вече сте взели своето решение и искате уникалните за Вас мебели изработени по поръчка, ние ще Ви помогнем с всичко, което е в нашите компетенции. Доверете ни се!

Вашият коментар