Интериорен дизайн София

   Интериорен дизайн София е от съществено значение за начина, по който ще се чувствате във Вашия дом, офис или търговско помещение. Правилният избор и подредба на мебели и цветове са ключови за цялостния дух и атмосфера на помещенията. 

интериорен дизайн

   Ние предлагаме решения с висока естетическа стойност, съобразени изцяло с Вашите изисквания и бюджет. Вярваме, че красивия интериор е функционалния, затова обръщаме голямо внимание на функционалността в интериора и се стремим да проектираме пространство, в центъра на което се намирате Вие, нашите клиенти. С внимание към детайла ще изградим мечтания облик на Вашия интериор.

интериорен дизайн

Какво включва интериорен дизайн София изработен от ON DETAILS:

Архитектурно заснемане
  • Архитектурно заснемане – При това посещение се взимат точните размери на обекта. Така нареченото заснемане на обекта включва правене на снимки, снемане на размери и отбелязване на налични изводи на инсталации. Прецизното заснемане на обекта спестява възможни грешки в проектирането, а от там и в крайната реализация.  На тази  среща ще се запознаем с Вашите нужди и изисквания, какви форми и цветове предпочитате…..,обсъждаме бюджета, в който трябва да се помести ремонта и обзавеждането;
идеен проект на интериорен дизайн
  • Идеен проект –  Предложения за цялостни решения, включващи  концепция за мебели, настилки, тавани, стени, осветление. Обсъждаме вариантите с Вас и правим необходимите корекции. 3D визуализация;
идеен проект на интериорен дизайн
работен проект на интериорен дизайн
  • Работен проект – Подробни планове с всички необходими схеми за реализацията на проекта, като позициониране на електро и ВиК инсталацията, местоположение на осветителни тела, настилки, елементи от гипсокартон (ако е необходимо), изработване на мебели по поръчка при изискване от клиента. Разгъвки по стени с детайли и точни размери. Триизмерен интериорен проект с ясно представяне на цветовете и материалите, които сме избрали заедно.

   Ако ни се доверите ще получите цялостна комплексна услуга – от избрания от Вас интериорен дизайн София, до неговата реализация с всички ремонтни дейности и изработените специално за Вас мебели! Предимството да изберете фирма с опит и в трите направления, като спестявате пари и време, ценни за днешното ежедневие ресурси! Доверете ни се!